Győr+
2011.08.12. 11:12

Megkezdték a felkészülést a kosarasok

Az UNI SEAT Győr női kosárlabdacsapata megkezdte a felkészülést a 2011-2012-es szezonra. Fűzy Ákos az első napon nyolc plusz egy játékosnak vezényelt edzést.

A klub légiósai közül Edita Sujanová volt egyedül jelen, Iva Ciglar augusztus 22-én, Quanitra Hollingsworth szeptember végén, Renee Montgomery pedig csak október tizedikén csatlakozik a csapathoz. Nagy Dóra a 16 évesek válogatottjával utazott el Szardíniára, ahol a korosztály Európa-bajnokságát rendezik. Az elülső keresztszalag-pótláson átesett Semsei Barbara és az Achillesével korrekciós műtét után lábadozó Rubold Eszter rehabilitációs munkát végzett. Gyermeke születését követően ismét szerelést öltött korábbi játékosunk, Varga Rita, akinek a klub segít visszatérni az élsportba. A center azonban nem tagja a jövő évi keretnek.

– Meg kell becsülnünk azt az ajándékot, hogy az Euroligában indulhatunk, és méltóképp képviselnünk Magyarországot. Ha az ott szerzett tapasztalatokat fel tudjuk használni, abból sokat profitálhatunk már az idei szezon hajrájában is – mondta elöljáróban Fűzy Ákos, együttesünk vezetőedzője.