Hirdetés
Győr+
2012.04.02. 17:03

Még van jegy a szombati veszprémi kézilabdameccsre

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata szombaton 16 órai kezdettel négygólos hátránya ledolgozására készül a Bajnokok Ligájában. A Valcea elleni visszavágóra még 320 hely kiadó, amelynek megvásárlását a klub az egész ország számára megkönnyíti egy online jegyregisztráció bevezetésével, valamint egy budapesti jegyvásárlási helyszín megnyitásával.

Hirdetés

A szurkolók a jegy@gyorietokc.hu e-mail címre küldhetik el jegyigényüket nevükkel és mobiltelefon számuk megadásával, amely a regisztráció feltétele. A klub visszaigazolást küld minden regisztrálónak, aki ezzel a foglalással garantáltan megvásárolhatja jegyét Veszprémben a mérkőzés napján 15 óráig.

A klub az előzetes jegyvásárlásra egy budapesti helyszínt is kijelölt: az Adidas Váci utca 24. szám alatti márkaboltját, ahol április 3-5 között, nyitvatartási időben jegyhez juthatnak azok, akik szurkolni szeretnének az ország legsikeresebb klubcsapatának Veszprémben a döntőbe jutásért. A jegyár egységesen 8.ezer forint.

Hirdetés

A klub ezúton értesíti az eddigi és a leendő jegytulajdonosokat, hogy a BL elődöntőre szóló belépőjegyeiket feltétlenül őrizzék meg, mert döntőbe jutás esetén ők előnyt élveznek a fináléra való jegyvásárlásnál.

A vasárnapi valceai mérkőzésen fergeteges hangulatot teremtett a román közönség, de a győri klub biztos benne, hogy a veszprémi csarnokot megtöltő hazai szurkolók fanatizmusa még ezt is felül tudja múlni, és sikerül kiszurkolniuk a lányoknak a továbbjutást a Bajnokok Ligája döntőbe – írja közleményében a klub.

likeold
a fb oldalunkat