Győr+
2011.07.21. 13:05

Matthäus és Elber is részt vesz az ETO-napon

Többek között Lothar Mattha:us, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi német szövetségi kapitánya és a brazil Giovanne Elber is tagja lesz a Bayern München All Star csapatának, amely jövő pénteken lép pályára a győri stadionban sorra kerülő ETO-napon.

A Rába-parti klub csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az ETO legendás hírű játékosaiból összeállított gárda ellen barátságos meccset játszó müncheni alakulatban a 22-szeres német bajnok korábbi kiváló futballistái szerepelnek majd, így Mattha:us és Elber mellett Andreas Brehme, Paul Breitner, Harald Cerny, Thomas Helmer, Stefan Reuter, Paulo Sergio, Michael Tarnat és Alexander Zickler.

A meccs 17 órakor kezdődik, a Bayern All Star tagjaival 13:15 és 16 óra között személyesen is találkozhatnak az érdeklődők.

Horváth Cs. Attila klubmenedzser azt mondta, az ETO-napon búcsúztatják majd a Győr két korábbi játékosát, Ja:kl Antalt és Vincze Ottót.

A kapunyitás 15 órakor lesz, a kilátogatókat családi programok és gyerekjátékok várják, egy nagyobb sátorban pedig az ETO-shop kap helyet, s itt lehet majd megtekinteni néhányat a klub leendő múzeumának ereklyéi közül.

A Bayern-ETO összecsapás után 19 órától a Haladás Sopron Bank gárdáját fogadja a Győr az OTP Bank Liga 3. fordulójában, a mérkőzés után TNT-koncert és Dj Dominik szórakoztatja az érdeklődőket.

(MTI)