Hirdetés
Győr+
2018.12.17. 19:00

Marci még karácsony előtt elköltözött a menhelyről

Marcit még márciusban mutattuk be a Győr+ Mancsok rovatunk negyedik gazdikeresőjeként Bogi, Elmo és Fűszer után. Hosszú volt a várakozás, de végre kimondhatjuk: Marci többé már nem a Győri Állatmenhely lakója.

Hirdetés

A shar pei keverék kankutyus még 2017 októberében került a menhelyre a gyepmesteri telepről. Bár Marci kistestű, ráadásul világos színe, barátságos természete is mellette szólt, mégsem álltak sorba érte a gazdijelöltek, sőt, nem is igazán jelentkezett érte senki. Pedig ez az édes, öt év körüli kutyus mindent megtett, hogy tökéletes társává válhasson valakinek. Ahogy teltek a hónapok, a zsemleszínű mancsos hatalmas változáson ment át: Marci eleinte nem kedvelte a többi négylábút, egyedüli kennellakó volt, majd később ő maga döntött úgy, hogy elég a magányból, és átköltözik szomszédjához, Ferdinándhoz. Mintha egyszerre megváltozott volna minden, egyre nyitottabbá vált, érdeklődve fordult a többi állat és a környezete felé is: szinte kicserélték. Több hónapot töltött Bonbon kenneltársaként is, akivel szintén jó barátok lettek, mondhatni, megnevelték egymást, felkészítve a másikat a menhelyen túli, gazdis életre. Büszkék vagyunk rájuk, és végre elmondhatjuk, hogy mindkettőjük ideje eljött. Marci december 14-én, pénteken Németországba költözött, ahol kiszemelték őt, s az ottani menhelyről új családja veheti őt magához. Bonbont is lefoglalták, nem sokára költözik.

 

Hirdetés

Marci Németországba költözött

 

Ez a történet is azt mutatja, hogy minden árva állat számára van remény, s bár talán egyeseknek nem napokat, nem heteket, sem hónapokat, hanem éveket kell várniuk az igazira, egyszer mindenkiben meglátják a hű társat, és olyan élete lehet, amilyenről mindig is álmodott. Mi szurkolunk nekik!

Hamarosan Marcihoz hasonlóan Bonbon is utazik, hiszen rá is felfigyeltek. Két kutyusunk, Jonatán és Viktória, valamint két cicusunk, Inci és Finci azonban még mindig szerető családjukra várnak. Mi hiszünk bennük, és velük együtt várunk.

 

Ne feledjék, aki nem fogadhat örökbe, az is tehet az árva állatokért!

 

 

Bodrogi Sára

Fotó: Marcali Gábor, Győri Állatmenhely

likeold
a fb oldalunkat