Hirdetés
Győr+
2012.01.17. 10:15

Maradt az ötgólos különbség Nagykáta és a Rába ETO között

Könnyed, látványos játékkal aratott 6-1 arányú győzelmet a Rába ETO együttese Nagykátán a helyi NB I-es csapat ellen.

Hirdetés

A győri 5-0 után esélyesként lépett pályára a Rába ETO Nagykátán, és már a mérkőzés elején tudatosította, hogy a 3 pontért érkezett. Az újonnan elsajátított taktikai elemek látványosan visszaköszöntek a játékban, és Gyurcsányi Zsolt már a 6. percben megszerezte a vezetést.

Rengeteg helyzetet dolgoztak ki a győriek, de ezek kihasználása még nem volt tökéletes, így sok jó lehetőség maradt ki, főleg Harnisch Ákosnak nem sikerültek a befejezések.

Lódi Tamás a 13. percben háromra növelte az előnyt és a folyamatos cserék mellett sem tört meg az ETO lendülete.

Egy labdavesztés után a Nagykáta is betalált, de még ugyanabban a percben Harnisch Ákos gólt rúgott, és 4-1-re alakította az eredményt az első félidő utolsó percében.

A második félidőben már visszavett a tempóból a Rába ETO, hiszen szerdán rangadó vár a fiúkra, a Gödöllő elleni elmaradt bajnokin.

A Nagykáta eközben kisbüntetőhöz jutott, amit Matkovics hárított. A Rába partiak még kétszer lőttek gólt a vendéglátónak, kialakítva ezzel a 6-1-es végeredményt.

Marcos Angulo elégedett volt a játékkal, főleg az első félidőben mutatottal, bár a helyzetkihasználáson van még mit javítani a spanyol mester szerint.

A győri csapatban első NB I-es mérkőzését játszotta Czeglédi Márió, így újabb saját nevelésű játékos mutatkozhatott be a Magyar Bajnokság első osztályában.

Molnár Attila

Hirdetés