Hirdetés

Májusban már működnek a szökőkutak Győrben

Győr+
2012.05.03. 21:38

A Széchenyi téren található szökőkút május 1-jétől szeptember 30-ig üzemel a délelőtti óráktól késő estig. - tájékoztatta portálunkat a győri szökőkutak működési rendjéről Nagy Csaba, a Győr-Szol Zrt. kommunikációs menedzsere.

Hirdetés

Ezt követően az alkotás október hónapban a hétvégéken működik majd. A Széchenyi téri vízkép így összesen 164 napon át 1968 óra üzemidőben lesz látható idén. A Széchenyi téri szökőkút a hivatalos üzemkezdet előtt egy nappal hamarabb, április 30-án hétfőn már működött.

Hirdetés

A városüzemeltetési feladattervben leírtak szerint a megyeháza előtti szökőkút május 12-től a hétvégéken működik majd este 10 óráig. Ezt követően június 1-jétől augusztus 31-ig naponta, majd szeptember 1-jétől ismét a hétvégéken üzemel majd. Így a 112 napon át 1232 óra hosszat működik a városközponti szökőkút.

A Széchenyi téri és a városközponti szökőkútra egyaránt igaz, hogy környezetükben térfigyelő kamerák működnek. Emellett a közterületek rendjéért felelős szervezetek folyamatosan figyelemmel kísérik szökőkutak rendeltetésszerű használatát. A szervizszolgáltatást a GYŐR-SZOL Zrt. folyamatosan biztosítja.

gyorplusz.hu

likeold
a fb oldalunkat