Hirdetés
Győr+
2012.01.27. 14:02

Magyar válogatott – Írország és Izrael is az idei ellenfelek között

Írország, illetve Izrael elleni barátságos mérkőzésekkel bővült, s így már szinte teljesnek tekinthető a magyar labdarúgó-válogatott idei programja.

Hirdetés

A magyar szövetség pénteki tájékoztatása szerint – amint azt már az ír szövetség szerdán a honlapján közölte – az Európa-bajnokságra készülő írekkel június 4-én hazai pályán mérkőzik meg Egervári Sándor együttese, majd augusztus 15-én fogadja Izrael legjobbjait.

A kontinensviadalról lemaradt, a szeptemberben kezdődő világbajnoki selejtező-sorozatra készülő magyar csapat idén először február 29-én Bulgária együttesével küzd meg Győrben, s már az is korábban biztos volt, hogy június 1-jén az írekhez hasonlóan Eb-résztvevő cseh csapathoz látogat a kontinensviadal kvalifikációs sorozatában csoportjában harmadikként zárt magyar együttes.

Az idei versenynaptár utolsó bizonytalan pontját november 14-e jelenti, ugyanis erre a napra még nincs ellenfele a válogatottnak, de a korábbi évek alapján szinte biztosra vehető, az év utolsó hivatalos FIFA-játéknapján is pályára lép majd az együttes.

A magyarok vb-selejtezős sorozatot szeptember 7-én Andorrában kezdik meg, szeptember 11-én a hollandokat fogadják, majd október 12-én Észtországban lépnek pályára, utolsó idei kvalifikációs mérkőzésüket pedig négy nappal később, hazai környezetben vívják Törökország legjobbjai ellen.

(MTI)

Hirdetés