Hirdetés
Győr+
2018.04.12. 07:54

Ma zápor és szél érkezhet

Kis valószínűséggel kialakulhat térségünkben heves zivatar (károkozó szél vagy nagy méretű jég kíséretében), emiatt figyelmeztetés érvényes.

Hirdetés

Csütörtökön is napos, tavaszi időre számíthatunk, délután azonban nyugaton záporok, zivatarok alakulhatnak ki, melyeket viharos széllökések, és néhol apró szemű jég is kísérhet. Az esti és éjszakai órákban a Dunántúlon és a középső tájakon kell további záporra, zivatarra készülni. Napközben többfelé élénk, helyenként erős lesz a délkeleti szél. 22-27 fok várható. Nem várható fronthatás.

A folytatásban marad a meleg tavaszi idő:

Pénteken már sokat süthet a nap. 18-23 fokot mérhetünk. Élénk, a Dunántúlon gyakran erős lesz a délnyugati szél.

Szombaton leginkább fátyolfelhők boríthatják be az eget és szűrhetik meg a napsütést. Egy-egy zápor, zivatar főként délnyugaton alakulhat ki. Helyenként megélénkül a keleties szél. Napközben 21-25 fok valószínű.

Vasárnap is sok felhő lesz felettünk, de gyenge csapadék legfeljebb este alakulhat ki délnyugaton. Többfelé megélénkülhet a délkeleti szél. Délután 21-27 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet. A jövő hét elején kicsit hűvösebb időre, újabb záporokra, zivatarokra van kilátás.

Fotó: Marcali Gábor

Időkép

Hirdetés