Hirdetés
Győr+
2017.12.07. 08:54

Ma napos, helyenként ködös időnk lesz

Ma is előbújik a nap, de időnként megsokasodnak felettünk a felhők. Helyenként tartósan megmarad az éjszakai, hajnali köd, emiatt figyelmeztetés is érvényes megyénkre.

Hirdetés

Helyenként ónos szitálás is kialakulhat, de ennél komolyabb csapadék nem lesz. A szél többnyire mérsékelt lesz, csak olykor élénkül meg. Napközben 4 fok körül alakul a hőmérséklet, de a tartósabban ködös, felhős tájakon pár fokkal ez alatt marad. Este 0-1 fok várható.

Hirdetés

Pénteken a többfelé élénk, erős déli-délnyugati szél miatt enyhe időre, az északi-északkeleti tájak kivételével néhány órás napsütésre készülhetünk. Délután nyugat felől hidegfront érkezik, egyre többfelé ered el az eső, melyet éjjel nyugaton havas eső, havazás vált fel.

Szombaton az ország keleti, délkeleti kétharmadán várható csapadék, egyre inkább havas eső, havazás. Az északi-északnyugati szél főként a Dunántúlon lesz erős, viharos. Visszaesik a hőmérséklet, 1-6 fok valószínű.

Vasárnap is szeles marad az idő, gyenge havazás, hózápor eleinte keleten fordulhat elő. Hajnalban a legtöbb helyen fagyni fog, délután -1, +3 fokot mérhetünk. Hétfőn erős, viharos déli-délkeleti szél mellett újabb csapadékzóna érkezhet.

Időkép

 

likeold
a fb oldalunkat