Győr+
2011.10.17. 16:50

Lőw Zsolt futsalosként tér vissza

Hosszú kihagyás után visszatér Lőw Zsolt: a 25-szörös magyar válogatott futballista a futsal NB II-ben szereplő Dunakeszi Kinizsi együttesében játszik majd.

“Fehér Zsolt vezetőedző gyerekkori barátom, már korábban azt mondta, hogy ha egyszer lenne kedvem, akkor menjek le hozzájuk – nyilatkozta hétfőn az MTI-nek Lőw, aki 2002-ben Újpestről szerződött Németországba, ahol az Energie Cottbus, a Hoffenheim, végül pedig a Mainz csapatában szerepelt. – Az első pillanattól kezdve magával ragadott az a hangulat, ami a csapatot körülveszi, a játékosok lelkesedése.”

Lőw tavaly súlyos bokasérülést szenvedett, így a nagypályás futballal fel kellett hagynia: “Nagy dilemma volt, hogy kispályán a parkettán miképpen bírja majd a lábam. Most, hogy aláírtam a szerződésem, ez nem csak egy hobbi.”

A Miniszterelnökség csapata, amelyben Szijjártó Péter, miniszterelnök szóvivője mellett három korábbi futsalválogatott – Tóth Gyula, Temesi Norbert és Bita László – is az együttest erősíti, hibátlan mérleggel vezeti az NB II Keleti csoportját.

(MTI)