Győr+
2012.05.07. 13:34

Librások találkoztak Győrben

A távhőszolgáltatásban egyre több cég alkalmazza a Libra elnevezésű szoftvert. A program használói és fejlesztői személyesen is megoszthatták egymással tapasztalataikat Győrben.

A találkozót a Libra Felhasználói Klub rendezte. A programokon részt vetek többek között a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Kft., Mihő Kft., a Kecskeméti Termostat Kft. és a Komtávhő szakemberei.

A felhasználói klub elnöke, Rákosi Zsolt elmondta: a magas szintű ügyfélkiszolgálás érdekében fontos, hogy a használt programok a lehető legjobbak legyenek, ezért is van nagy jelentősége, hogy a szoftvert használók és az azt fejlesztők rendszeresen találkozzanak. Rákosi Zsolt, a GYŐR-SZOL Zrt. számlázási és díjbeszedési osztályának csoportvezetőjeként saját maga is jól ismeri a programot, amit munkatársaival együtt napi szinten használ is.

A konferencia házigazdájaként a GYŐR-SZOL Zrt. elnök-vezérigazgatója, Sági Géza ismertette az általa vezetett cég létrejöttének körülményeit, beszélt a részvénytársaság által ellátott sokszínű feladatokról, ezen belül a távhőszolgáltatás közelmúltban és napjainkban tapasztalható nehézségeiről. Az előadások során a népszerű szoftver továbbfejlesztési lehetőségeiről kezdődött párbeszéd a szakma és a fejlesztők között.