Hirdetés
Győr+
2016.06.03. 08:13

Lengyel-magyar motoros találkozó egy nemes célért, videóval

Lengyel rendőr motorosok találkoztak győri kollégáikkal, majd együtt indultak el az egyik helyi általános iskola tanulóihoz, hogy motoros bemutatójukkal meglepjék őket.

 

Hirdetés

Lengyel rendőr motorosok érkeztek Győrbe június 2-án a Győr Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat elnökének meghívására. A külföldi kollégák találkoztak a Győri Rendőrkapitányságon szolgálatot teljesítő motoros rendőrökkel, majd együtt indultak tovább az egyik helyi általános iskola és gyermekotthon diákjaihoz.

A cikkhez kapcsolódó videó:

Hirdetés

A tanulók nem tudtak érkezésükről, így különösen nagy meglepetésként érte őket az iskola udvarára begördülő, csillogó motorkerékpárok látványa és hangja. A diákok a tanárok vezetésével rövid idő alatt felsorakoztak és körbevették a külföldi, valamint a magyar rendőröket és járműveiket.

A gyerekek felülhettek a motorokra, a rendőrök pedig folyamatosan válaszoltak is a fiatalok érdeklődő kérdéseire. Az iskola mellett, az udvar másik oldalán található gyermekotthonból az egyik beteg kisfiút külön üdvözölték a járőrök.

A kisgyerek azt kérte az egyenruhásoktól, hogy vigyék ki őt is a rendezvényre. A rendőrök teljesítették a fiú kérését, így ő is együtt ünnepelhetett a többiekkel.

police.hu

likeold
a fb oldalunkat