Győr+
2011.10.29. 12:06

Lendületben a Győri Audi ETO – A vezetőedző mérlege

A BL csoportmérkőzések közepén egy fokozattal feljebb kapcsolt a győri sikercsapat.

Az első BL csoportkör derekán és az NB I első nyolc fordulóját követően Konkoly Csaba győri vezetőedző mérleget vont a csapat eddigi teljesítményéről.

Az első két nemzetközi mérkőzés során folyamatosan kapcsolt gyorsabb sebességre a csapat, majd a szerdai, Debrecen elleni bajnoki meccsen már hármas fokozatban robogott. A hátralévő nemzetközi mérkőzésekre megerősödött védelemmel és gyorsabb, agresszívabb támadással készülő ETO tartani szeretné ezt az iramot, és célja az, hogy a bajnoki, Magyar Kupa és BL finálé végére érje el csúcssebességét.

A csapatot működtető klub a sajtó és a szurkolók informálását is első rendű céljának tekinti, ezért mától megújult honlappal jelentkezik a régi címen: www.gyorietokc.hu. A honlapon a sajtó munkatársai részletes írott, fotós és videóbeszámolókkal találkozhatnak nemcsak a mérkőzésekről, hanem minden csapat körüli történésről, mint például a lányok csütörtöki szüreti csapatépítő programjáról.

A modern keresőprogram segítségével szó és tematika szerint is lehetőség nyílik kutatni a szezon összes cikkében, valamint a sajtóregisztráció is flottabb módon zajlik majd a honlap segítségével. A szurkolók szebbnél szebb letölthető háttérképek közül válogathatnak, átlátható mérkőzésnaptár segítségével tájékozódhatnak, és minden őket érintő információt megtalálhatnak a “Szurkolók” aloldalon. Újdonságot jelent az utánpótlás mérkőzések részletes információbázisa is.