Hirdetés
Győr+
2016.03.29. 10:44

Lángolt egy autó az M1-es autópálya győri szakaszán – fotóval frissítve!

Nem telt könnyen az éjszaka a rendőrség és a katasztrófavédelem számára. Előbb hat autó ütközött, később pedig egy lángoló kocsihoz kellett kivonulniuk. Mindkét esetben az M1-es autópályáról érkezett a segélyhívás.

Hirdetés

Március 29. 0:26: Kigyulladt egy személyautó, Győrnél

Nem maradt sokáig eseménytelenül az M1-es autópálya. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a Hegyeshalom felé vezető oldal 123-as kilométerénél kapott lángra a kocsi.

Hirdetés

A kiérkező győri hivatásos tűzoltók két vízsugárral percek alatt megfékezték a lángokat. A tűzben nem sérült meg senki. A kiégett a jármű a leállósávban állt, ám a mentési munkák miatt torlódásra kellett számítani.

Március 29. 0:21: Véget ért a helyszínelés és a forgalom korlátozása a sztráda azon szakaszán, ahol korábban hat gépjármű ütközött össze. A forgalom a megszokott módon haladhat tovább, bár tény, hogy továbbra is meglehetősen zsúfolt az autópálya.

Március 28, 22:15: Hat gépjármű ütközött az M1-es autópálya 127. kilométer-szelvényénél.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt éjjel negyed 11-kor, Győr térségében. A rendelkezésre álló adatok szerint hat gépjármű ütközött. Szerencsére azonban személyi sérülés nem történt az eset során, csupán az autókban keletkezett kár. Az érintett útszakaszon a forgalom – rendőri irányítás mellett – a leállósávban halad.

Az index fotó csak illusztráció!
Fotó: Katasztrófavédelem

 

likeold
a fb oldalunkat