Labdarúgó NB I – Tovább üldözi a Győr a Debrecent

Győr+
2014.04.27. 18:56

A tabellán második Győr egygólos győzelmet aratott a vendég Újpest felett a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén, így továbbra is három pont a hátránya az éllovas Debrecennel szemben.

A címvédő hazaiak utóbbi hét bajnokijukból hatot megnyertek, ebben az időszakban éppen a Debrecennel játszottak csak döntetlent.

 

 

OTP Bank Liga, 26. forduló:

Győri ETO FC-Újpest FC 1-0 (0-0)

——————————–

Győr, 5000 néző, v.: Vad II.

gólszerző: Andric (64.)

sárga lap: Rudolf (42.), Andric (65.), Wolfe (88.), illetve Heris (28.)

 

Győri ETO FC:

————-

Kamenár – Wolfe, Lipták, Lang, Dinjar – Kalmár (Trajkovic, 75.), Kamber, Strestík, Pátkai – Rudolf (Dudás, 81.), Varga R. (Andric, 57.)

 

Újpest FC:

———-

Dmitrovic – Litauski, Heris, Antón (Nagy J., a szünetben), Ngawa – Simon K. (Tshibuabua, 70.), Vasiljevic, Balogh B., Sankovic (Kosovic, a szünetben), Suljic – Kabát

 

 

Nagyon alacsony színvonalú és unalmas első félidőt láthatott a közönség. A Győr ugyan irányította a játékot, de a kapuk szinte egyáltalán nem forogtak veszélyben.

A folytatásban a hazaiak valamelyest magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, ez elég is volt a vezetés megszerzéséhez a továbbra is gyengén futballozó újpestiekkel szemben, akiken a szünetben végrehajtott kettős csere sem segített. A hajrában egyszer a kapufa mentette meg a góltól Győrt, de ezt leszámítva a vendégek semmiféle veszélyt nem jelentettek.

 

(MTI)

Fotó: Marcali Gábor