Hirdetés
Győr+
2012.05.20. 20:35

Labdarúgó NB I – Gyakorlatilag ezüstérmes a Videoton

A Videoton Nikolics duplájával legyőzte a vendég Pápát a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, ezzel gyakorlatilag ezüstérmesnek tekinthető, miután a harmadik helyezett Győrnek már csak matematikai esélye maradt a második hely megszerzésére.

Hirdetés

Videoton FC-Lombard Pápa Termál FC 2-0 (0-0)

Hirdetés

Székesfehérvár, 3412 néző, V: Radványi

gólszerző: Nikolics (52. – 11-esből, 69.)

sárga lap: Németh M. (22.), Arsic (30.)

Videoton:

Bozovic – Szolnoki, Caneira, Vinicius (Vaskó 42.), Hector – Mitrovic, Sándor (Oliveira 68.) – Gyurcsó (Torghelle 79.), Kovács I., Walter Lee – Nikolics

Pápa:

Szűcs L. – Nagy S., Tóth G., Rodenbücher, Németh M. – Horváth L., Gyömbér (Quintero 26.), Farkas A. – Arsic (Enyingi 89.) – Seye (Inutile 76.), Lovrencsics

Az ezüstéremért küzdő Videoton érthetően lendületesebben kezdett a bentmaradást nem is olyan régen kiharcoló Pápa ellen, de a fehérváriak támadójátékában sokáig nem volt átütőerő. Az alacsony színvonalú játékon a félidő derekától a ritmust váltó fehérváriak egyre veszélyesebb offenzívával javítottak, de nagy nyomást így sem gyakoroltak a hajrára bátrabbá váló Pápa kapujára.

A második játékrészt a Pápa kezdte élénkebben, mégis a hazaiak szereztek vezetést egy vitatható büntetőből. A vezető gól után aztán jelentős fölénybe került a Videoton, amely végül a gólkirályi címért versenyben lévő Nikolics második találatával eldöntötte a meccset.

(MTI)

likeold
a fb oldalunkat