Hirdetés
Győr+
2012.05.03. 10:00

Labdarúgó NB I – A Győr utolsó esélye

A Győrnek, hogy jó esélye maradjon a bajnoki címre, a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén le kell győznie az előtte ötpontos előnnyel listavezető Debrecent.

Hirdetés

A hajdúságiak jó előjelekkel várhatják az idegenbeli összecsapást, ugyanis kedden – ha csak 11-esekkel is, de – megnyerték a Magyar Kupát. Ráadásul úgy tűnik, kijöttek a hullámvölgyből: azok után hogy négy bajnoki meccsen csak hat pontot szereztek, legutóbbi két összecsapásukat úgy nyerték meg, hogy gólt sem kaptak. Ha Győrben is begyűjtik a három pontot, gyakorlatilag bajnoknak tekinthető Kondás Elemér csapata.

A zöld-fehérek ezzel szemben az előző fordulóban első vereségüket szenvedték el a március elején kinevezett Pintér Attila vezetőedző irányításával. Ezt megelőzően legutóbb november közepén, a 16. fordulóban a Budapest Honvédtól kaptak ki.

Hirdetés

A címvédő Videoton ahhoz a Kecskeméthez látogat, amely múlt héten a Győr veretlenségi sorozatát megszakította, s jelenleg az ötödik helyen áll.

A kiesés elkerüléséért folytatott harcban leginkább érintett Vasas a Siófokot fogadja, míg az előtte, az éppen bennmaradást érő 14. helyen álló Pápa a Ferencváros vendége lesz.

OTP Bank Liga, 27. forduló:

péntek:

PMFC-Matias – Diósgyőri VTK 18 ó, v.: Németh Á.

szombat:

Kecskeméti TE-Videoton FC 15 ó, v.: Szabó Zs.

Haladás Sopron Bank-MVM Paks 17 ó, v.: Becséri

Vasas-FGSZ Siófok 17 ó, v.: Takács J.

ZTE FC-Újpest FC 17 ó, v.: Andó-Szabó

Ferencváros-Lombard Pápa Termál FC 17:30 ó, v.: Berger

vasárnap:

Budapest Honvéd-Kaposvári Rákóczi 16 ó, v.: Iványi

Győri ETO FC – DVSC-TEVA 18 ó, v.: Bognár

(MTI)

likeold
a fb oldalunkat