Hirdetés
Győr+
2012.02.25. 13:06

Különvonattal mehetnek a győri gyerekek az Operába

A Zenebirodalom Produkciós Iroda segítségével ismét a Magyar Állami Operaházban vendégeskedhetnek a győri gyerekek.

Hirdetés

Wendler Baross Judit, a Zenebirodalom Produkciós Iroda vezetője a gyorplusz.hu-nak elmondta: 2012. március 21-én, 11 órakor az Operaház legújabb produkcióját, a Don Quijote című előadást nézhetik meg az érdeklődők. Közreműködik a Magyar Nemzeti Balett és a Magyar Állami Operaház Zenekara Héja Domonkos vezényletével.

Hirdetés

Az előadás szünetében a gyerekek és kísérőik megismerhetik a világ egyik legszebb Operaházát, a zene és a tánc szentélyét. Ezen a délelőttön csak nekik nyílnak meg a közönség elől egyébként elzárt szalonok, a királyi páholy és lépcsőház, de végigmehetnek azon az uralkodói lépcsőn is, ahol Sisi is sétált. Előadás után pedig a gyerekeket egy kis beszélgetésre várják a művészek.

Polgár László, az azóta elhunyt világhírű operaénekes is találkozott a gyerekekkel

Mivel az elmúlt években mindig hatalmas volt az érdeklődés, ezért a MÁV különvonatot indít az előadásra. Az indulás 8 órakor lesz a győri pályaudvarról. Visszaindulás az előadás végének függvényében várhatóan 15 óra. Részvételi díj, amely az utazást és az egész nap költségeit tartalmazza 3500 forint. Egyénileg utazóknak a részvételi díj 1500 forint. A pedagógus kísérők ezúttal is a Zenebirodalom Produkciós Iroda vendégei.

A vonat a Győr-Budapest vonalon bárhol megáll, ha előre jelezik az igényt. Jelentkezési határidő: 2012. március 2., zenebirodalom@gmail.com, baross.judit@lisztakademia.hu tel.: +3630/437-27-98

Trunkos Ildikó

likeold
a fb oldalunkat