Közelebb egymáshoz- párkapcsolati előadássorozat ma délután a díszteremben

Győr+
2011.10.20. 09:11

Pár- és családi kapcsolatok erősítésére interaktív előadássorozat indul Győrben. A város önkormányzatának WHO Egészséges Városok Programja valamint az ERANGER Tanácsadó és Szolgáltató Kft. szervezésében Licskainé Stipkovits Erika klinikai- és mentálhigiéniai szakpszichológus, „Közelebb Egymáshoz” címmel tartja három előadását. A sorozat első része ma délután 17 órakor lesz.

Az előadássorozat útmutató lesz mindazoknak, aki fejleszteni szeretnék párkapcsolatukat, egyenrangú viszonyra törekednek társukkal, vagy éppen párt keresnek.

Az előadás első része – amelyre ma 17 órakor kerül sor, a városháza dísztermében – az együttélés művészetét, az eredeti család és a párkapcsolatot hangsúlyozza,

Mint tudjuk, nincs tökéletes házasság, párkapcsolat, állítja előadó. Egy jó párkapcsolathoz kemény erőfeszítés és sok munka szükséges, ami nemcsak belső harmóniát, hanem egészséget is eredményez. Ebben a nehéz munkában kívánja segíteni a párokat a „Közelebb Egymáshoz” háromrészes előadássorozata. Az első részben Licskainé Stipkovits Erika foglalkozik az anyatípusokkal, a testvéreknek a családban betöltött szerepről, és az együttélés művészetéről.

A második előadás november 10-én, 17 órakor lesz, s a szeretet-szerelem-szexualitás hármasával foglalkozik. Megtudhatjuk belőle: vajon egymásba, vagy a szerelem érzésébe vagyunk szerelmesek.

Az utolsó rész a párkapcsolati válságról, a játszmákról és a „pár-beszédről” szól. Ezt a programot december 1-jén rendezik meg 17 órai kezdéssel.

A belépés mindegyik alkalommal díjtalan.

K.V.