Győr+
2014.04.07. 09:16

Következik az elődöntő

A Rába ETO futsalcsapata hétfőn 18.15 órakor az Aramisszal találkozik a bajnokság elődöntőjében a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. A párharc két győztes mérkőzésig tart, a zöld-fehérek nem szeretnének harmadik találkozót játszani.

Dr. Drucskó Zoltán elmondta, az osztrák és szlovák bajnokcsapat elleni győztes mérkőzésekkel sikerült megfelelően felkészülni az Aramis elleni elődöntőre. A párharc két nyert mérkőzésig tart, továbbjutás esetén a bajnoki címhez pedig három mérkőzést kell megnyernie a csapatnak.

David Madrid nyilatkozatában rámutatott arra, hogy nagyon egyben van most a csapat és a játékuk is mostanra lett megfelelő. Többek játéka viszont kérdéses, Carlinhos és Püspök várhatóan bevethető lesz, Harnisch és Fabio azonban még nem teljesen egészséges.

„Őszintén szólva számomra mindegy ki lesz az ellenfél, mert annak a csapatnak, amely bajnokságot akar nyerni, annak minden együttest le kell tudnia győzni. Nekünk ez a célkitűzésünk ezért dolgoztunk eddig is és folytatjuk a kemény munkát. Ilyen szempontból mindegy kivel játszunk, meg kell nyerni a meccseket és a bajnokságot” – mondta a vezetőedző.

L. G.