Hirdetés
Győr+
2012.05.17. 11:54

Következik a második felvonás

A futsalbajnokság elődöntőjének második mérkőzését játssza ma este 19 órakor Budaörsön a Rába ETO.

Hirdetés

A házigazda Aramis hátrányban van, és ha meg akarja nehezíteni a győriek dolgát, akkor ma tehet valami hasonlót, mint tette azt tavaly. A Rába ETO azonban nem feltartott kézzel érkezik az Aramis otthonába, hanem azzal az egyértelmű céllal, hogy megszerzi második győzelmét.
A győriek keretében lesz változás az első mérkőzéshez képest, mert Ramada és Café letöltötte egymeccses eltiltását, így rájuk már számíthat Marcos Angulo vezetőedző. Csopaki azonban combizomszakadást szenvedett hétfőn, így ő nem játszhat a mai mérkőzésen.

A Rába ETO jó formában van, és két idegenlégiósával megerősödve szeretné megszerezni második győzelmét. A folytatás hétfőn Győrben lesz, ahol reményeink szerint letudja majd az elődöntőt a jelenlegi magyar bajnok. Marcos Angulo mester felkészítette csapatát, a játékosokkal együtt elemezték a hétfői mérkőzést, feltárták a hibákat, és megpróbálják azokat közösen kijavítani. A spanyol tréner nehéz mérkőzést vár, ahol nagyon fontos lesz a mentális erő, a jó helyzetkihasználás, és az összetett csapatmunka. Ha ez így mind egyben lesz, nem lehet gond a találkozón.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat