Hirdetés
Győr+
2012.03.06. 20:33

Kórház: csillogtak a gyermekszemek Bogi hangjára

„Learning To Let Go” című számot énekelte el Nyers Boglárka a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyermekosztályán a betegeknek. A fiatal tehetség a Lurkó Alapítvány javára jótékony céllal adta elő a dalt.

Hirdetés

Tátott szájjal hallgatták a kicsik a győri kórház gyerekosztályán a még csak 15 éves Bogi hangját. A győri Gárdonyi Géza Iskola végzős tanulója az MTV által szervezett Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi selejtezősorozatán Heincz Gábor által előadott ‘Learning to Let Go’ című dalt énekelte el kedd délután az összekuporodott piciknek.

Hirdetés

– Teljesen feltöltődtem energiával a gyerekek között. Láttam a csillogó szemüket, miközben énekeltem nekik- lelkendezett Bogi- ,aki leginkább az interneten keresi magának a különböző dalokat, amelyeket feldolgoz.

Boglárka hozzátette: a jövőben is szeretne énekléssel foglalkozni, álma egy videoklip és zenét is szeretne szerezni.

Zajovicsné Vizer Bernadett, a Lurkó Alapítvány elnöke videónkban elmondta: az osztályon minden ünnepet megtartanak. Dolgoznak önkéntesek is azért, hogy itt minden nap gyereknap legyen.

Egy kft. pedig vállalta, hogy a nótából készült klip minden egyes letöltése után egy forintot fizet a Lurkó Alapítványnak.

Youtube videóklip

Kapcsolódó videónkat ITT nézhetik meg.

Nyers Boglárka honlapja

likeold
a fb oldalunkat