Hirdetés
Győr+
2018.05.09. 14:00

Konyhafőnök Szuperdöntő: Nagy Eszter a gasztroálom közelében

„Ez a verseny már nem azon múlik, tudunk-e főzni, hanem sokkal inkább azon, milyen gyorsan vesszük az akadályokat, és miként teljesítünk adott idő alatt az egyes feladatokban” – mondta Nagy Eszter, a Győr Plusz Creative Chefje, aki a Konyhafőnök Szuperdöntőjében bizonyíthat.

 

 

Hirdetés

A verseny szereplői a weboldalon leadott szavazatok alapján kaptak esélyt arra, hogy kilencedmagukkal vághassanak bele a főzőkihívásba, és ragadhassanak fakanalat a Konyhafőnök címmel járó tízmillió forintos fődíjért. A szuperdöntő öt napján különböző egyéni, illetve páros és csoportos feladatokban méretnek meg a Konyhafőnök c. főzőműsor korábbi szériáinak helyezett séfjei.

Nagy Eszter kihívásként éli meg a főzőműsort, hiszen már az első pillanattól kezdve fel kellett vennie a pörgő ritmust, hogy a versenytársakat lefőzve, vagy épp velük együttműködve finomabbnál finomat fogásokat készíthessen a konyhában. „A második napon páros feladatot kaptunk, sajnos nem tudtunk olyan jól együtt dolgozni. Munka közben valahogy elmentünk egymás mellett, de tanultam ebből is” – idézte fel Nagy Eszter.

Hirdetés

A szuperdöntő komoly elvárásokat támaszt a lelkes séfekkel szemben, a zsűri ugyanis egyetlen apró részlet mellett sem megy el szó nélkül. Nemcsak az alkalmazott konyhai eljárások, a különleges és harmonizáló ízvilág, de a tálalás ízlésessége is mérvadó szempontja az értékelésnek.

„Győzni szeretnék, és mindenképpen jobb eredményt várok el magamtól, mint a korábbi harmadik helyezésem. A három évvel ezelőtti széria után nagyon sokáig bántott, hogy épp a döntő előtt estem ki és ott már nem bizonyíthattam. Rengeteget dolgoztam, és igyekeztem a folyamatos fejlődés útjára lépni az elmúlt években. Úgy érzem, hogy a szuperdöntő is számos kulináris tapasztalattal gazdagít, amelyeket a jövőben kamatoztathatok akár a konyhámban, akár a kurzusaim keretében. Szeretnék nyerni, hogy büszkék lehessenek rám a győriek, illetve azok, akik visszaszavaztak a műsorba” – zárta szavait Nagy Eszter Creative Chef.

#creativechefeszter @creativechefeszter

 

Gy.P.

Fotó: RTL Klub

likeold
a fb oldalunkat