Hirdetés
Győr+
2012.05.18. 12:30

Konkoly Csaba visszatér Győrbe

Konkoly Csaba ősztől a Győri Audi ETO junior csapatának edzője lesz, illetve főállásban visszatér a Bercsényi Miklós Sportmódszertani Központba- írja a totalsport.hu.

Hirdetés

Az Alcoa FKC jelenlegi vezetőedzője a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt arról is, hogy „a győri junior csapat játssza majd az utánpótlás-bajnokság illetve az NB I/B felnőtt mérkőzéseit”.

Hirdetés

A Győri Audi ETO tavaly novemberben menesztett vezetőedzője a Győr BL-döntős veresége kapcsán azt mondta, kívülről nehéz megítélni a vereség okát, azonban „ezen a szinten minden apró nüanszokon múlik, ilyen akár az idegenben lőtt gólok száma, és emellé rögtön odatehetem a védekezést is, ami megváltoztathatta volna a játék képét és az eredményt is.” A tréner szerint „mindkét játékelem, a támadás és a védekezés is egyformán fontos, azonban muszáj modernebb védekezési technikákat is elsajátíttatni a fiatalokkal, az akadémiai képzésben mi is erre törekszünk.”

Az Alcoa FKC bajnoki szezonjáról Konkoly Csaba elmondta, „a 8. helyről indultunk és a 6. helyen fogunk végezni. Ma van még egy mérkőzésünk Debrecenben, de az eredménytől függetlenül a hatodikak leszünk a bajnokságban, ez persze nem jelenti azt, hogy ne szeretnénk győzni.”

Konkoly Csaba és tanítványai a brit női kézilabda-válogatott meghívására Londonba utaznak,és két felkészülési meccset játsszanak az olimpiai résztvevő házigazdákkal.

A csapat londoni útjával kapcsolatban Konkoly Csaba a következőket mondta: „Sajnos a magyar női kézilabda-válogatott nem lehet ott az olimpián, de mi igyekszünk egy kis magyar kézilabda-kultúrát vinni Londonba. Egy meghívásnak teszünk eleget, két felkészülési mérkőzést játszunk az angol válogatott ellen, akik rendezőként alanyi jogon vesznek részt az olimpián. Nekünk ez a két mérkőzés már levezetés, ha tudunk nekik segíteni a felkészülésben, akkor az ő taktikai irányelveiknek megfelelően fogunk játszani.”

Forrás: telesport.hu

likeold
a fb oldalunkat