Hirdetés

Kivetítik a képzeleted

Győr+
2019.06.16. 18:37

„Ha elmúltál már nyolcéves, küldd el nekünk a képzeletedben lévő Titkok szigetét!” – áll a Győri Művészeti és Fesztiválközpont pályázati kiírásában. A július 12–14-ig tartó 31! – 3 folyó, 1 sziget összművészeti happeningen az összes alkotást kivetítik a Spartacus-csónakház falára.

Hirdetés

Második alkalommal rendezi meg a Győri Művészeti és Fesztiválközpont a 31!– 3 folyó, 1 sziget, összművészet elnevezésű happeninget, ahol elsősorban a látvány és az élmény kap nagy szerepet. Ennek az egyik meghatározó eleme a Vetítsd ki a képzeleted! program, amely kapcsán fényköntösbe burkolózik a Spartacus Csónakház a közönség segítségével. Az idei téma a Titkok szigete.

Hirdetés

Mit is jelent ez? Projektorok segítségével kivetítik a beérkező pályamunkákat.

Ehhez nem kell mást tenni, mint elképzelni, hogyan is nézhet ki egy Titkok szigete. Fantáziánknak szinte semmi sem szabhat határt. Ehhez segítségül adnak a szervezők egy mintasablont. Ez a sablon elérhető a 31gyor.hu, illetve a Győri Művészeti és Fesztiválközpont irodájában (Győr, Liszt Ferenc u. 22.). Erre a sablonra kell rajzolni, festeni, színezni azt, amit elképzeltünk. Minden pályázó egy alkotással vehet részt a rendezvényen. A rajzok július 12–14. között, esténként lesznek láthatóak a Spartacus-csónakház falán.

A pályamunkákat digitálisan az info@mufegyor.hu-ra vagy postán a Győri Művészeti és Fesztiválközpont címére várják a szervezők. A beküldési határidő június 30.

További információ a 31gyor.hu-n és a mufegyor.hu-n.

Engedd szabadjára a képzeleted!

likeold
a fb oldalunkat