Hirdetés
Győr+
2016.05.31. 08:35

Kilencedikek a győri kosarasok

Kilencedik helyen végzett a Agrofeed Széchenyi Egyetem férfi kosárlabda csapata az NBI/B-s bajnokságban. A Tiszaújváros elleni összecsapásról a klub számolt be.

Hirdetés

Csapatunk a Tiszaújváros otthonában lépett pályára a rájátszás utolsó mérkőzésén, a tét a 9. hely megszerzése volt. Az első meccset mi nyertük 92–68-ra, így jó eséllyel vártuk a visszavágót. Ezen jól kezdtünk, bár egy triplával a hazaiak szereztek vezetést, a folytatásban átvettük a vezetést, melyet a negyed végéig meg is őriztünk. A második tíz percben már több mint tíz pont is volt a különbség a javunkra (19–31), a nagyszünetre viszont két pontra felzárkóztak a tiszaújvárosiak. A harmadik szakaszban átvette a vezetést a hazai együttes (53–50), sőt, 61–54-re elléptek, az utolsó felvonás ötpontos hazai vezetésről kezdődött. Ebben, mivel a különbség nem nőtt, hamar eldőlt, hogy a Tiszaújvárosnak nincs esélye ledolgozni a különbséget, s bár végül az öt pont differencia megmaradt, ez már nem számított, a párharcot és az ezzel járó kilencedik helyezést mi nyertük meg.

 

Hirdetés

Tiszaújváros–Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 82–77 (17–21, 24–22, 22–15, 19–19)

Tiszaújváros. V.: Balogh, Lengyel, Papy.

GYKC: Márkus 7, Ruják 10/3, Kovács S. 15, Gombás 5/3, Nárai 28. Cs.: Nagy T. 5/3, Baruta 7/6, Horváth Á. Edző: Csaplár-Nagy Ervin.

 

Csaplár-Nagy Ervin értékelése: – Ellenfelünk teljes erővel esett nekünk az utolsó mérkőzésen. Nem adta könnyen a mérkőzést. Agresszív, gyors, erőszakos játékukat hazai pályán sokkal könnyebben érvényesítették. Sajnos három játékosunk is kipontozódott, a durva játék miatt, de a végén a vereség ellenére is megszereztük a kilencedik helyet. Gratulálok a játékosaimnak az egész szezonhoz. Köszönöm hogy az utolsó mérkőzésig kiadták a maximumot magukból, büszke vagyok a csapatomra.

 

likeold
a fb oldalunkat