Hirdetés
Győr+
2012.02.19. 10:21

Ki nyer ma? – Körkérdés a Larvik elleni meccsről

Körkérdésünkben arra voltunk kíváncsiak, milyen eredményre számítanak a megszólalók a ma délutáni, Larvik elleni női kézilabda mérkőzésen. Mindenki győzelmet vár.

Hirdetés

A Győri Audi ETO KC a címvédő norvég Larvik ellen lép pályára ma délután. Karl Erik Böhn vezetőedző és élettársa, a világklasszis beállós Heidi Löke volt csapata ellen bizonyíthat.

Hirdetés

“Biztosan furcsa érzés lesz a Larvik ellen meccselni, de ezzel együtt kell élni. Az elmúlt időszakban bebizonyítottuk, hogy nincs kitől tartanunk, és ha megint megfelelően összpontosítunk, akkor itthon tartjuk a két pontot. Ezzel együtt tudom, hogy a vendégek is mindent beleadnak majd” – mondta az MTI-nek Böhn, aki a szezon végéig maradhat a Győr trénere, utána kizárólag a magyar válogatott szövetségi kapitányaként dolgozhat tovább.

Az ETO a középdöntőben eddig győzött az előző idényben finalista spanyol Itxako Navarra otthonában és a dán Midtjylland ellen, míg a Larvik legyőzte a dán alakulatot, azonban hazai környezetben csak döntetlenre volt képes a Navarrával szemben.

A gyorplusz.hu ismert győri személyiségeket kérdezett meg: mi lesz a meccs eredménye?


Bolla Péter kabinetfőnök:

Nagyon felszabadultnak, egységesnek látom a csapatot. A tudásukon kívül ez is azt mondatja velem, hogy győzünk a Larvik ellen. Számszerű eredményre nem mernék tippelni a kézilabdában, de a győzelemre igen.

Sági Géza, a GYŐRSZOL vezérigazgatója, elnökségi tag:

A dánok ellen nyolc gólos győzelmet mondtam a szünetben a gyorplusz. hu munkatársának. Akkor ez az eredmény bejött. Most is nyerünk, nyilvánvalóan kisebb arányban, két-három góllal verjük meg a Larvikot.

Lőre Péter, az Audi Hungaria Motor Kft. kommunikációs igazgatója, elnökségi tag:

Két-három góllal megnyerjük a számunkra minden szempontból rendkívül fontos mérkőzést. A dánok ellen Löke dobta a legtöbb gólt, ma délután Görbicz lesz a legerdeményesebb.

Horváth Péter, a Révai gimnázium igazgatója:

Négy-öt gólos győzelmet remélek. Tudom, női kézilabdában ilyent kimondani eléggé kockázatos vállakozás, de ezen a meccsen mindenki fokozottal akarattal és figyelemel játszik majd. Az eddigi mérkőzéseken akadtak hibák, hullámvölgyek, most ezeket nem szabad megismételnünk.

Hajszán Gyula, a legendás labdarúgó:

Öt góllal nyerünk, de néggyel biztosan. Érzem, hogy biztosan győzünk, nagyon együtt vannak most a csajok.

Fotó: http://fnert.web.elte.hu/hajszan.html

gyorplusz.hu/mti

likeold
a fb oldalunkat