Hirdetés
Győr+
2012.03.09. 08:57

Kettős mérkőzés péntek este

Egymást követően lépnek pályára a Győri ETO FC labdarúgói és a Rába ETO futsalosai péntek este. Aki kilátogat az ETO Parkba, lefújás után a Magvassy Mihály Sportcsarnokba átsétálva még egy mérkőzést láthat.

Hirdetés

Az edzőváltáson átesett Győri ETO FC 18 órától a Siófok csapatát fogadja. A Győrbe visszatérő Pintér Attila Kiss Máté, Simon András és Vladimir Djordjevic játékára nem számíthat.

– Mindenképpen itthon kell tartani a három pontot, ezért nagyon bátor játékot várok a játékosaimtól, hiszen újra vissza kell találni a győzelmi szériához – fogalmazott a régi-új vezetőedző, aki várhatóan a következő csapatot küldi pályára: Stevanovic – Babic, Fehér, Stanisic, Szabó O. – Pátkai, Pilibaitis, Trajkovic – Dudás, Aleksidze, Dinjar.

Hirdetés

A Rába ETO futsalosai 19.45 órakor a Kozma Mihály irányította DEAC együttesét fogadják – abszolút esélyesként. Aki a futballmérkőzés végén siet csupán néhány percről marad le az est második összecsapásán.

A zöld-fehéreknél nem léphet pályára a már hosszabb ideje sérült Gabriel Dobre mellett az ötödik sárga lapját begyűjtő Gyurcsányi Zsolt és az Ausztriában tartózkodó Csopaki István sem. Harnisch Ákos kisebb sérüléssel bajlódik, de ő ott lesz a csapatban. Marcos Angulo vezetőedző győzelmet vár, látványos játékot és gólokat vár fiaitól. Az biztos, ha megismétli szombathelyi játékát az ETO, jól fognak szórakozni a kilátogató szurkolók. A mrékőzésre ingyenes a belépés.

likeold
a fb oldalunkat