Hirdetés

Ketten meghaltak egy balesetben az 1-es úton Győr térségében

Győr+
2013.04.10. 10:24

Ketten meghaltak, ketten pedig megsérültek egy balesetben szerda délelőtt az 1-es úton Győr térségében - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Hirdetés

FRISS:

 

Hirdetés

Feloldották a lezárást az 1-es főúton Győrnél, ahol szerda délelőtt két ember halálát követelő közlekedési baleset történt – közölte Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

 

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint egy 71 éves asszony vezette azt a személyautót, amely eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, és frontálisan ütközött egy kisteherautóval. A sofőr és utasa a helyszínen életét vesztette.

 

Egy 71 éves asszony vezette azt a személyautót, amely frontálisan ütközött egy kisteherautóval szerda délelőtt az 1-es úton Győr határában. A sofőr és utasa a helyszínen életét vesztette – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-t.

 

Kálmán Gabriella közlése szerint a személyautó eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, akkor következett be az ütközés. A rendőrség az érintett útszakasz lezárása mellett folytatja a helyszínelést. A Győr irányába közlekedőket a Nép utca, az Abda felé haladókat a Munkácsy út irányába terelik.

 

Dobos Viktória közölte: teherautó személyautóval ütközött Győr határában, az Abda felé vezető úton. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen lezárták.

 

(MTI)

likeold
a fb oldalunkat