Győr+
2011.10.10. 07:35

Két gól a Barcelonának

A rigai selejtező tornán három mérkőzést játszott a világhírű, jelenleg talán a világ legjobb futsal csapata, a Barcelona. A győriek tisztességgel helytálltak, sőt egyetlen csapatként góllal, gólokkal terhelték meg a katalánok hálóját.

Harnisch Ákos kétszer talált be, és így csapata mindegyik gólját ő szerezte.

– Hihetetlen érzés volt, amikor egy gyors kontra végén ballal sikerült a felső sarokba vágnom a labdát. Szinte földöntúli boldogság töltött el, a gólörömről készült kép biztosan sokáig a kedvenceim között lesz, még a gyermekemnek is megmutatom majd.

A másik gól egy szabadrúgás variáció végén született, és azért a Barcelonát egy ilyennel megtréfálni nem mindennapi dolog.

– Emlékszem, Ali szólt, hogy csináljunk szabadrúgás variációt, és pont rám jött ki a lövés a végén. Jó volt látni, hogy amit kitaláltunk működik, és amikor a kapus elhagyta a kapuját, hogy Dróth Zolit blokkolja, már tudtam, hogy hozzám jön a labda és én már csak az üres kapuval állok szemben. Ezt pedig már behunyt szemmel is megoldottam – mondta a győriek válogatott játékosa, aki a tornán kimagasló teljesítményt nyújtott.

Molnár Attila

fotó: Nagy Henriett