Hirdetés
Győr+
2012.03.05. 17:28

Képregénypályázat hivatásos és műkedvelő alkotóknak

Szabadon választott témában, minden műfajban, hivatásos és műkedvelő alkotóktól vár képregényeket a Miskolci Galéria és a Műút irodalmi, művészeti és kritikai folyóirat.

Hirdetés

A pályázatra hivatásos és autodidakta alkotók, alkotópárok és alkotócsoportok korhatár nélkül, szabadon választott témában, nem meghatározott technikával készült képregényekkel jelentkezhetnek. Pályázni papíralapon, digitálisan vagy képregénykönyvek benyújtásával lehet. Egy pályázó legfeljebb három művet küldhet be, amelyhez csatolni kell az elérhetőségét, valamint az alkotás eredetiségéről szóló nyilatkozatát.

Hirdetés

A zsűri által legjobbnak ítélt alkotásokból májusban kiállítás nyílik a Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeum Kondor- termében a Műút-hetek elnevezésű kiállítás- és rendezvénysorozat keretében. A digitális munkákat a galéria ZOOM video termében fogják bemutatni az érdeklődőknek.

Leadási határidő 2012. április 24. A pályázat kiírás részleteiről a http://muut.blog.hu/2012/03/05/kepregenypalyazat oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

(MTI)

likeold
a fb oldalunkat