Hirdetés
Győr+
2012.03.28. 09:04

Kelecsényi Ernőt az EHF marketing női klub bizottságába jelölik

Nyolc tagot jelöl az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) különböző bizottságaiba a magyar szövetség (MKSZ).

Hirdetés

Az MKSZ szerdai közleményéből kiderül, hogy a júniusban sorra kerülő tisztújítás kapcsán a szövetség Vetési Iván MKSZ-elnököt az EHF nemzeti bizottságába, Borsos Attilát a végrehajtó bizottságba, Andorka Sándort a versenybizottságba, Bienerth Gusztávot a fellebbviteli bizottságába, Jeney Zsolt Ákost a női kézilabda bizottságába, Kovács Pétert a módszertani bizottságba, Kelecsényi Ernőt az EHF marketing női klub bizottságába, míg Horváth Gabriellát a strandkézilabda bizottságba jelölte.

Hirdetés

Az elnökség egyben felkérte a szakmai- és versenybizottságot, hogy a férfi Budapest Bank Liga alapszakaszának utolsó fordulójával kapcsolatban minél gyorsabban folytassa le a vizsgálatot “a sportág egyetemes érdekében”. A múlt pénteki Tatabánya-Pécs mérkőzésen meglepetésre a vendégek nyertek. Előbbi csapatnak már csak matematikai esélye volt az elődöntőbe jutásra, utóbbiak pedig szerettek volna az 5-8. helyért játszani, ám végül hiába győztek, mivel szombaton a Kecskemét legyőzte a Tatabánya vereségével biztos elődöntős Balatonfüredet. Ezzel a kecskemétiek végeztek az alapszakasz nyolcadik helyén.

Az MKSZ elnöksége ezen kívül meghallgatta a versenybizottság 2012/13-as szezonra vonatkozó versenykiírási koncepcióját, valamint elfogadta a szövetség 2012. évi költségvetését.

(MTI)

likeold
a fb oldalunkat