Hirdetés
Győr+
2016.03.22. 19:40

Kelecsényi Ernő távozik a Győri Audi ETO KC éléről

A Győri Audi ETO KC tájékoztatja az Egyesület tagjait, szurkolóit, támogatóit és a sportszerető közvéleményt, hogy egyesületünk elnöke, Kelecsényi Ernő a mai napon benyújtotta lemondását - olvasható az a gyorietokc.hu-n.

Hirdetés

A klub elnöksége az Egyesületet a jövőben más vezetési struktúrával, és a klubmenedzsmenten belüli differenciáltabb munkamegosztással kívánja irányítani, melyben Kelecsényi Ernő nem kíván részt venni, és az elnöki mandátuma lejárta előtti lemondással lehetővé teszi, hogy az elnökség az új vezetési struktúra kidolgozását és bevezetésének előkészítését már most megkezdhesse.

Kelecsényi Ernő vezetése alatt a Győri Audi ETO KC legsikeresebb időszakát mondhatja magáénak: kétszer nyerte meg a legrangosabb európai kupát, a Bajnokok Ligáját, háromszor győzedelmeskedett a magyar bajnokságban, négyszer Magyar Kupáért folytatott küzdelemben végzett az élen, illetve kétszer hódította el a Szuperkupát. Ezekben a sikerekben Kelecsényi Ernő érdemei elévülhetetlenek.

Hirdetés

A klub szakmai vezetését Kelecsényi Ernő döntése nem érinti, az elnökség hamarosan megteszi a szükséges lépéseket az új egyesületi elnök megválasztása érdekében.

Győri Audi ETO KC elnöksége

fotó és forrás : audietokc.hu

likeold
a fb oldalunkat