Győr+
2011.06.23. 19:01

Kelecsényi Ernő az Audi ETO élén

Közgyűlést tartott a Győri Audi ETO KC, mely megválasztotta a klub új tisztségviselőit. Vanyus Attila örökös tiszteletbeli elnök lett.

A Győri Audi ETO KC megtartotta közgyűlését, melyen a résztvevők négy helyen is módosították az alapszabályt. A társadalmi elnöki poszt megszűnt, helyette örökös tiszteletbeli elnöki posztot hoztak létre, melynek viselője teljes jogú tagja az elnökségnek. Az elnökség tagjainak számát az új alapszabály 7-9 főben szabja meg, valamint az elnököt, az elnökségi tagokat és a felügyelőbizottság tagjait hároméves időtartamra választják meg. Újdonság továbbá, hogy amennyiben egy közgyűlés határozatképtelen lesz a jelenlévők elégtelen létszáma miatt, úgy a másnap újra megtartott közgyűlésen nem szükséges az 50 százalék plusz egy fő részvétele a határozatképességhez.

A felügyelőbizottság elnöke Kalmár Ákos, tagjai Áder István és Morvai László lettek. Az elnökséget a következők alkotják: Vanyus Attila (örökös tiszteletbeli elnök), Dr. Csörgits Lajos (Győr aljegyzője), Sági Géza (elnök-vezérigazgató, Győr-SZOL Zrt.), Lőre Péter (Audi Hungária Motor Kft), Mics Kornél (Audi Hungária Motor Kft), Róth Kálmán (szakmai igazgató) és Pálinger Katalin, a felnőttcsapat kapusa. A Győri Audi ETO KC új elnökének Kelecsényi Ernőt választották meg.

– Olyan elnökséget vezethetek, melyben minden terület képviselteti magát, amely segíthet elérni a klub céljait – fogalmazott a közgyűlést követően Kelecsényi Ernő. – Róth Kálmán és Pálinger Katalin személyében a szakma is jelen van, utóbbi munkájára pályafutása befejezése után is számítok. Számomra a felnőttcsapat és az utánpótlás is azonos jelentőséggel bír, de nyilván az első csapat van leginkább a kirakatban. Minden idők legerősebb keretével vágunk neki a következő szezonnak, ilyen játékosállománnyal pedig nem lehet más célunk, mint a Bajnokok Ligája megnyerése.

L.G.