Hirdetés
Győr+
2016.04.07. 19:57

Jótékonysági családi nap Győrben, állatbarátoknak

Az árva állatokért hív összefogásra mindenkit a Győri Állatmenhely, amelyet április 16-án, szombaton rendeznek meg a Győr Plázában. Macska- és kutyaszépségverseny is lesz, jelentkezni már most lehet!

Hirdetés

A rendezvény délután fél kettőkor kezdődik majd és a megnyitó után rögtön a macska- és kutyaszépségverseny következik, ahol kiderülhet, melyik kis kedvenc a leggyönyörűbb. A fordulók közötti érdekes és hasznos előadásokat hallgathatnak meg a kilátogatók. Ilyen lesz például dr. Mátray Árpád állatorvos vendégszereplése is. A doktor az alternatív gyógymódokról beszél, kiderül, hogy a homeopátia hogy működik az állatgyógyászatban. A zenés műsorszám sem maradhat el, sokak nagy kedvence, Nagy Balázs színművész is fellép a családi napon. Az Ebulo Kutyaiskola bemutatója pedig vélhetően kedved csinál a gazdáknak, hogy kutyusaikat beírassák egy kicsit tanulni.

Hirdetés

Az időponthoz rögzített programokon túl gyermekek és felnőtteket is várnak különféle foglalkozásokra: lesz arcfestés, kézműves foglalkozás, felelős állattartás totó a Győr-Moson-Sopron Megyei Állatvédőrség jóvoltából. A hangulatról a két műsorvezető, Harcsás Judit és Csiba Zsolt gondoskodik majd, a zsűri elnökségi posztját pedig Földingné Nagy Judit tölti majd be.

S ami talán az egyik legfontosabb: a családi napnak nemes célja is van, hiszen a menhely szívesen fogad adományokat. Köszönettel vesznek kutya- és cicaeledelt, takarót, ágyneműhuzatot, törölközőt, tisztítószert. A felajánlásokat mind-mind a menhelyi állatok javára, egészségére és komfortjára fordítják.

A Győri Állatmenhely honlapjáért kattintson ide!

Szöveg: HAK

 

likeold
a fb oldalunkat