Győr+
2011.09.15. 17:18

Jótékony SZESE

A SZESE Győr férfi kézilabdacsapat szombaton 18 órakor története első hazai NB I/B-s bajnoki mérkőzésén lép pályára. A győriek ellenfele a Szentendre KC lesz az egyetemi csarnokban. A klub egy nemes kezdeményezéshez kapcsolódott a nyitány alkalmából, a mérkőzés teljes bevételét felajánlják a múlt heti számunkban bemutatott győr-ménfőcsanaki Burján Hanna speciális kezelésére.

A csapat az Ajka elleni Magyar Kupa-győzelem után a bajnokság első fordulójában szoros vereséget szenvedett Komlón. Deáki István csapata ugyan jól küzdött, a baranyaiak mégis 24–21-re nyertek. A találkozó ötödik percében megsérült Décsi Gábor, a győriek rutinos játékosa. A balátlövő részleges izomszakadást szenvedett a vádlijában, így minimum háromhetes kényszerpihenő vár rá.

– Attól függetlenül, hogy nem léphetek pályára, győzelmet várok a Szentendre ellen. Hazai pályán kizárólag a két pont lehet elfogadható. Úgy érzem, jó csapatunk van, még ha teljesen nem is álltunk össze, így bizakodó vagyok – fogalmazott a korábbi válogatott kézilabdázó.