Hirdetés
Győr+
2011.12.07. 13:19

Jótékony karácsony

Karácsony közeledtével városunk polgárai még inkább összefognak, több helyszínen jótékony célú karácsonyi akcióval segíthetik a rászorulókat.

Hirdetés

December 9-én, 9 és 13 óra között a Megyeháza aulájában a Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium és Különleges Gyermekotthon tanulói saját kezűleg készített karácsonyi ajándéktárgyakkal várják azokat, akik vásárlásaikkal támogatnák az értelmileg akadályozott gyermekeket.

A Forrás Waldorf Iskola adventi bazár és kézműves vásár keretében december 10-én, 10 és 15 óra között különböző programokkal várja az érdeklődőket. Lesz a helyszínen (Balassi u. 1.) többek között játszóház, kézműves sarok és teaház is. 11 órától Csernik Szende lábbábos szórakoztatja a kicsiket. Az előadás után az iskola zenetanárai és diákjai adnak ünnepi koncertet.

A „Süss fel Nap Alapítvány” szeretettel hívja a város lakóit a győr-szabadhegyi Szent Anna Katolikus Templomba egy zenés-verses jótékonysági estre. A december 16-án, 17 órakor kezdődő programban közreműködnek a Radó Tibor Iskola és Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény tanulói és munkatársai, a vendégművész pedig Bede Fazekas Csaba lesz. A belépés ingyenes, de a szervezők örömmel fogadják a résztvevők felajánlásait, amelyet az iskola diákjainak táboroztatására kívánnak fordítani.

Az intézmények nemes célok megvalósításán keresztül hálálják meg a segítő szándékú emberek adományait.

Hirdetés