Hirdetés

Jegyek a Bayern München elleni mérkőzése

Győr+
2013.07.11. 11:11

A Győri ETO FC július 15-én, hétfőn, elsőként bérletesei számára kezdi el árulni az augusztus 11-i, Bayern München elleni barátságos mérkőzésre szóló belépőket az ETO Park Bevásárlóközpontban található ETO Shopban.

Hirdetés

Az első héten csak azok vásárolhatnak belépőt, akik ETO bérlettel rendelkeznek. Akinek nincs bérlete, az július 22-től vásárolhat jegyet, ekkor már nemcsak az ETO Shopban teheti meg, hanem a belvárosi Látogatóközpontban is (Győr, Baross út) – illetve online is hozzájuthat az eto.hu oldalán lévő a jegyinfo menüpont alatt.

 

Hirdetés

Minden bérletesünk 2 db jegyet vásárolhat meg – ebből az egyikre 15% kedvezményt adunk, a másik jegy pedig teljes áron kapható. Ezen a mérkőzésen nem tudjuk figyelembe venni azt, hogy kinek hová szól eredetileg a bérlete, így mindenki a mindenkori fennmaradó helyek közül választhat. Az érdeklődők előtt valamennyi szektort – így a vendégszektort is megnyitjuk.

 

A jegyárak a következőképpen alakulnak:

Vendégszektor: 8.000 Ft

Keleti és nyugati oldal, emelet: J,O,N,S szektor: 12.000 Ft

Keleti és nyugati oldal, földszint: A,B,H,I szektor: 12.000 Ft

Keleti és nyugati oldal, emelet: K,L,M,P,Q,R szektor: 15.000 Ft

Keleti és nyugati oldal, földszint, C,D,E,F,G szektor: 18.000 Ft

 

A jegyeket hétfőtől szombatig 10 és 18 óra között, vasárnaponként pedig 10 és 16 óra között lehet megvásárolni az ETO Shopban – illetve július 22-től itt az eto.hu oldalán online módon.

 

eto.hu

likeold
a fb oldalunkat