Hirdetés
Győr+
2012.01.17. 08:40

JAVASLATTÉTELI FELHÍVÁS

„Győr Megyei Jogú Város Közgyűlése javaslattételi felhívást tesz közzé GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS DÍSZPOLGÁRA" kitüntető címek és "PRO URBE GYŐR" díjak 2012 évi adományozására.

Hirdetés

A díj adományozására javaslatot tehetnek többek között egyházi szervezetek, társadalmi szervezetek, kamarák, gazdasági- és érdekképviseletek helyi szervei, valamint a városban működő intézmények.

Díszpolgári cím adományozható azon személyeknek, akik az alkotmányban rögzített társadalmi rend létrehozásáért életük példájával, vagy életművükkel maradandó érdemeket szereztek.

Hirdetés

Pro Urbe Győr díjban részesíthetők azon személyek, illetve kollektívák, akik (amelyek) a társadalmi, gazdasági, tudományos, művészeti, irodalmi életben, a város múltjának megőrzésében, az egészségügy, az oktatás, a közművelődés, vagy sport területén tartósan kiemelkedő munkát végeztek.

Az írásba foglalt javaslatokat Győr Megyei Jogú Város Polgármesteréhez kell benyújtani (9021 Győr, Városház tér 1.) legkésőbb 2012 február 15.-éig.

A kitüntetési javaslatnak tartalmaznia kell: a jelölt személy fontosabb adatait (név, születési hely, idő, lakcím, foglalkozás), életútjának, szakmai munkásságának ismertetését, valamint a kitüntetés részletes indokolását.

Az előkészítés és döntés során csak a kezdeményezésre megjelölt határidőig érkezett és az ismertetett feltételeknek megfelelő javaslatok vehetők figyelembe.

A javaslattétellel kapcsolatos részletes információ kérhető: Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Jogi és Önkormányzati Osztályán az 500-101-es telefonszámon.

likeold
a fb oldalunkat