Hirdetés
Győr+
2012.02.29. 11:16

Itt a válogatott kezdőcsapata

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetség kapitánya kihirdette kezdőcsapatát a mai, Bulgária elleni felkészülési mérkőzésre.

Hirdetés

A szövetségi kapitány reggel egy félórás átmozgató edzést tartott játékosainak Telkiben, majd kihirdette a kezdőcsapatot a Bulgária elleni összecsapásra (Győr, ETO Park, 18.00 óra).

A válogatott kezdőcsapata:

Hirdetés

Bogdán Ádám – Varga József, Korcsmár Zsolt, Juhász Roland, Kádár Tamás – Hajnal Tamás, Pintér Ádám, Buzsáky Ákos, Dzsudzsák Balázs – Szabics Imre, Szalai Ádám

– Miután a keret javarészt a tavalyi csapatra épül, a kezdőben sincs nagy meglepetés. Visszatért Pintér Ádám, aki az utóbbi hónapokban sérülése miatt nem játszhatott a válogatottban, valamint helyet kap az együttesben Buzsáky Ákos is, aki jó formában szerepel a Queens Park Rangersben, és kíváncsi vagyok rá, hogyan tud beilleszkedni ebbe a fontos csapatrészbe – mondta a kezdőcsapatról Egervári Sándor.

A válogatott délután indul el Győrbe, a 18 órakor kezdődő találkozó helyszínére, és másfél órával a kezdő sípszó előtt érkezik meg az ETO Parkba.

(mlsz.hu)

likeold
a fb oldalunkat