Hirdetés
Győr+
2016.03.08. 14:28

Ismét Nagy vagy Győr!

Tavaly óriási sikert aratott a látványos televíziós vetélkedő győri kiadása, így tavasszal ismét városunk ad otthon a küzdelmeknek. A nap folyamán a selejtezőktől egészen a döntőig rögzítik a versenyeket, amelyből összesen nyolc adás készül, az elsőt április 3-án láthatjuk a TV2-n.

Hirdetés

A TV2 nagy sikerű Nagy Vagy! vetélkedő-sorozata tavaly első alkalommal jelentkezett vidékről, méghozzá éppen városunkból. „Győrnek fontos minden olyan rendezvény, amely a mozgást, a sportolást helyezi középpontba, ráadásul a TV2 műsora révén az egész országban megismerhetik városunkat, a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál helyszínét. – fogalmazott akkor Borkai Zsolt polgármester.

 

Hirdetés

 

Nos, az idén folytatódik a sorozat, a helyszín ezúttal is az Audi Aréna Győr és az Aqua Sportközpont lesz. A műsor felvételét, vagyis a vetélkedőket március 14-én, hétfőn rendezik, reggel nyolc órától az uszoda, körülbelül déltől pedig a multifunkcionális csarnok ad otthont a versenyeknek.

 

 

 

 

 

Az ország minden tájáról érkező, diákokból álló 24 csapatot az új évadban is egy-egy ismert sportoló, művész vagy médiaszemélyiség vezeti. A győri csapatok kapitánya Vincze Ottó lesz. Városunkból a Kossuth és a Móra iskola mellett a Városi Diák Fórum is képviselteti magát. A vetélkedőkre szeretettel várnak minden érdeklődőt.

 

Papp Zsolt
Fotó: Nagy vagy!

likeold
a fb oldalunkat