Hirdetés
Győr+
2012.05.11. 10:29

Ismét lesz Futsal tábor

Az idén is megrendezi szokásos futsal táborát az ETO Futsal Club. A már hagyományos tábor idén új elemmel bővül, mert a kis táborlakók már a bentalvást is választhatják ettől az évtől.

Hirdetés

A tábor edzéseit Molnár Attila, Büksi Zsolt és Lódi Tamás testnevelő-utánpótlás edzők vezetik, és számos programot is becsempésztek a gyerekek nagy örömére. A tábor székhelye a Hotel Famulus**** lesz, itt is alszanak majd a nebulók, míg az edzések a Tanítóképző Főiskola tornacsarnokában zajlanak majd.

Hirdetés

A programok között szerepel: gyárlátogatás, kalandpark, mozilátogatás, élményfürdő. Jönnek a táborba meglepetés vendégek, és a gyermekek rengeteg ajándékot kapnak majd. Díjazzuk a teljesítményt, és megválasztjuk a tábor legjobbját is. A napi háromszori étkezés szintén a Hotel Famulusban lesz, így az egész tábor egy helyen zajlik majd.

A tábor három turnusban, válaszható bentlakással vagy anélkül kerül megrendezésre. Az első turnus június 25-29-ig, a második július 2-6-ig, a harmadik július 16-20-ig lesz látogatható. Jelentkezni lehet: henci.nagy@gmail.com email címen, vagy a 06-30/993-0401-es telefonszámon.

likeold
a fb oldalunkat