Hirdetés
Győr+
2012.04.19. 14:21

(INTERJÚKKAL) Újabb három évig Audi az ETO- VIDEÓVAL

Az Audi Hungaria Motor Kft. és a Győri ETO KC három évvel hosszabbította meg együttműködését, így a kézilabdás lányok továbbra is Audi ETO néven vitézkedhetnek. Nagy meccsek állnak előttük.

Hirdetés

A támogatási szerződést 2012. április 19-én, csütörtökön dr. Johannes Roscheck az Audi Hungaria pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója és Kelecsényi Ernő, a klub elnöke írta alá. Talán nem véletlen az időpontválasztás, hiszen a csapat előtt több fronton is nagy meccsek állnak.

Hirdetés

A hétvégén a Magyar Kupa négyes döntőjét rendezik Győrben, ahol a kupagyőzelem a cél, és a bajnokságban is címvédésre készül az ETO. A legnagyobb érdeklődést természetesen az együttes nemzetközi szereplése övezi. A lányok bejutottak a Bajnokok Ligája döntőjébe, és a klub történetének legnagyobb sikerére készülnek a Buducnost Podgorica ellen.

Dr. Johannes Roscheck a névszponzori szerződés aláírásakor elmondta, az Audi Hungaria és az ETO KC szoros együttműködése 2006-ra nyúlik vissza, és azóta számos közös sikernek örülhettünk. Hozzátette, az idei szezon talán mindközül a legizgalmasabb, és talán a legkiugróbb eredményt is most érheti el a csapat.

Az ügyvezető úgy fogalmazott, szurkolunk a lányoknak, hogy sikerüljön mindhárom fronton feljutni a csúcsra. Hozzátette, a zöld-fehérek a végjátéktól függetlenül már eddig is sok szép élményt okoztak nekünk.

Kelecsényi Ernő megköszönte az Audi Hungária 2006 óta tartó támogatását, és azt a bizalmat, amelynek révén újabb három évre a csapat mellé állt a vállalat. Az elnök úgy fogalmazott, a névszponzor támogatása a stabilitást, a folyamatosságot, a minőséget jelenti a klub számára, és a céljuk, hogy ezt a bizalmat a lehető legjobb eredményekkel hálálják meg.

A program hivatalos része után Görbicz Anita vehetett át a főtámogatótól egy Audi Q5-öst használatra.

Papp Zsolt

Fotó: O. Jakócs Péter

Roscheck: az is fontos, hogy női csapatról van szó

Milyen előnye származik a győri Audi Hungaria Motor Kft.-nek abból, hogy támog egy kézilabdacsapatot? – erről beszélgettünk az aláírást követően Dr. Johannes Roscheck pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatóval.

A számok szakemberét kérdezzük: milyen hasznot hoz a vállalatnak. hogy jelentős mértékben támogatja az Audi ETO női kézilabdacsapatát?

Természetesen euróban kifejezhető, konkrét haszna nincs számunkra az együttműködésnek. Jó és népszerű, különösen sikeres ügyek mellé azonban mindig szívesen állunk.

Az Audi AG által szponzorált síelés és többek között a minőségi labdarúgás mellett miért éppen egy kézilabdacsapatot választottak? Azért, mert mindenekelőtt ez található Győrben?

Az persze a szempontjaink között szerepelt, hogy győri csapat mellé álljunk, de ez önmagában nem lett volna elegendő. A kulcsszó a teljesítmény, a hatékonyság és az elhivatottság volt. Ezek a vállalat számára lényeges értékek.. Az ETO a sportban a minőséget, a sikert, a profizmust hozza, azt, ami nekünk kiemelten fontos. Annak is örültünk, hogy női csapatról van szó, az Audi AG által eddig támogatott sportokban többségben ugyanis férfiak játszanak.. Mindenképpen csapatsportra gondoltunk, hiszen az Audi egész sikere a teammunkára épül.

Van annak szimbolikus üzenetértéke, hogy már a BL-döntő előtt aláírták a támogatási szerződést?

Igazából nincs, bár azt gondolom, elegánsabb volt így és most, nem pedig akkor, amikor már megnyerték a BL-döntőt?

Megnyerik?

Nagyon bízom benne és szurkolok érte.

Az Audi AG focicsapata, a Bayern München is szép sikert ért el kedden, a Reál Madridot sikerült legyőzni.

Azért ez nem ment könnyen.

Gondoljuk kiegyezne azzal, hogy ha az Audi ETO nehezen, de győzne a BL-döntőn.

Azt hiszem, hogy ha nem is könnyen , de szép játékokkal győzni fog.

Görbicz: itthon kilenc góllal nyerünk a Podgorica ellen

Az állófogadáson, ebéd közben váltottunk szót Görbicz Anitával. Párolt zöldségeket falatozott a tányérjáról.

Fogyókúrázol?

Vár otthon az ebédem, minden nap főzök.

Mit tudtok kifőzni a Podgorica ellen?

Remélem olyant, ami minden győrinek ízlik, az ellenfelünk viszont nem szereti.

Hány gólos előnnyel lennél elégedett a kinti visszavágóra.

Héttel talán igen, de kilenc a szerencseszámom. Szerintem annyival nyerünk.

Kilenccel?

Igen. Kiszámíthatatlan, hogy hány gólos előny ad biztonságot. Mindent a pillanatnyi forma dönt el. A kilenc gólos előnnyel már elégedett lennénk.

Mi is. Mit szól ehhez a Podgorica?

Nem becsülöm le őket, kemény, jó együttesről van szó. A játékukat Popovicsra építik. Ha őt semlegesíteni tudjuk, kemény védekezéssel kiszorítjuk az átlövőket, nem lehet baj. A támadójátékunkat is még harciasabbá kell tenni.

Áruld el, a támadó figurákat bemutató kézjelzéseid változnak, vagy állandóak?

Karl Erik Böhn érkezése előtt már öt éve ugyanazokat a jelzéseket használtuk, de mostanra minden megváltozott, így a jelzéseink is.

A gyorplusz.hu természetesen ott lesz a veszprémi találkozón. Számíthatunk arra, hogy – szokásodhoz híven – az idegenbeli meccs előtti órákban, menet közben a stadionba és utána élőben tájékoztatod a gyorplusz.hu olvasóit?

Természetesen, örömmel és köszönettel..

Kapcsolódó videónkat ITT nézhetik meg.

gyorplusz.hu

likeold
a fb oldalunkat