Hirdetés
Győr+
2018.02.01. 17:00

Indul a Győr+ Mancsok – Vigyél haza!

Az állattartási kedv egyre csak nő, rengetegen vásárolnak kutyát és macskát – mindeközben a Győri Állatmenhely közel száznyolcvan kutyája és hatvan macskája várja szerető gazdáját, sokak szinte már reménytelenül. A Győr+ Média új rovatával melléjük áll, hiszen Ők is megérdemelnek egy esélyt – azt szeretnénk, hogy vigyék haza mindegyikőjüket!

Hirdetés

A Győri Állatmenhely lakóinak otthonra találását a Győr+ Mancsok – Vigyél haza! nevű kezdeményezéssel szeretnénk segíteni, amely február 2-án, pénteken indul, és a gyorplusz.hu-n, illetve Facebook-oldalunkon lesz megtalálható. A rovat lényege, hogy időről időre kiválasztunk egy gazdira váró állatot, és bemutatjuk az olvasóinknak azt remélve, hogy minél hamarabb örökbe fogadja őt valaki, aki megadja neki azt a szeretetet, amelyre oly rég vágyik.

Bár a menhelyen próbálnak mindent megadni az állatoknak, amire szükségük lehet, valljuk be őszintén: ez képtelenség. A kenneleken sokszor két kutya osztozik, télen-nyáron ugyanúgy várnak a rácsok mögött, hátha egyszer végre puha pázsiton rohangálhatnak egy családi ház hatalmas kertjében, vagy valaki ölébe kuporodhatnak egy otthonos kis lakásban. A Győri Állatmenhely gondozói biztos, hogy mérhetetlen szeretettel árasztják el az összes lakót, ám ezeknek a négylábúaknak saját családjukban lenne a helyük, valakiknél, akikhez hűségesek lehetnek egész életükben. Sétára vágynak minden egyes nap, nem akarnak várni a sorukra – gazdijuk közelében szeretnének lenni mindig, hozzájuk bújni, pacsit adni nekik, vagy egyszerűen csak játszani, játszani, játszani kifáradásig.

Hirdetés

Ezek az állatok – akiket nem egyszer kegyetlen módon, papírdobozokban dobnak ki – nem értik, miért nem kellenek senkinek, miért jobbak náluk fajtiszta társaik, akiket sokszor drága pénzért vásárolnak meg, s kedvencként dédelgetnek minden vágyukat teljesítve. A Győri Állatmenhely lakói ugyanúgy megérdemlik a szeretetet! Ráadásul, egy menhelyi állat hálája, hűsége, alázatossága és szeretete semmihez sem fogható. Minden egyes kutya és cica különleges a maga módján, egyediségükkel biztos, hogy bearanyoznák az őket választó gazdik napjait – kérünk minden állatbarátot, hogy segítsen otthont találni ezeknek a nagyszerű állatoknak, akik már megunták a folyamatos, hiábavaló várakozást!

Annyit elárulhatunk, a Győr+ Mancsok – Vigyél haza! első kiválasztottja egy csodálatos kutyus lesz, akivel mi már megismerkedtünk, s akit egyetlen rossz jelzővel sem tudnánk illetni, hiszen első látásra beleszerettünk. Pénteken a kedves olvasóinknak is bemutatjuk Őt, s kívánjuk, hogy szeressenek bele Önök is minél hamarabb, és vigyék haza, mert: MEGÉRDEMLI!

 

Szerző: Bodrogi Sára

Fotó: Marcali Gábor

likeold
a fb oldalunkat