Győr+
2011.09.16. 10:41

Igazgatásrendészeti ügyintézés megújult épületben

A Győri Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály Rendészeti Alosztálya új ügyfélfogadó helyiségben várja keddtől ügyfeleit a Zrínyi utcában.

Az új ügyfélfogadó helyiségben, ahol a fegyvertartási engedélyezési és a vagyonőri ügyeket bonyolítják, a havi ügyfélfogadások során átlagosan 500 fő jelenik meg. A kialakított új helyiség öt fő munkavégzésének körülményeit változtatta meg, akik a korábbi két szűkös, kicsi irodából költözhettek át.

Az átadáson dr. Takács Tibor megyei rendőrkapitány és Horváth Csaba városi rendőrkapitány megköszönte a győri önkormányzat 2 millió forintos támogatását, amelyből az új ügyfélfogadó helyiség berendezését biztosították, míg a helyiség átépítése, felújítása saját erőből történt.

Simon Róbert Balázs alpolgármester példaértékűnek ítélte az önkormányzat és a rendőrség kapcsolatát. Elmondta, hogy éves szinten mintegy 30 millió forint támogatást biztosít az önkormányzat a győri rendőrkapitányság részére, amelynek fele alaptámogatás, másik fele pedig az IP kamerarendszer fenntartását, felújítását és bővítését szolgálja. Ezen túl a korábbi években támogatást biztosítottak egy rendőrségi motorcsónak, valamint robogók vásárlásához, idén pedig az ügyfélfogadó helyiség berendezéséhez.

Az ügyfélfogadás rendje:

kedd; csütörtök: 13.00-15.30 óráig,

szerda: 08.00-12.00 óráig

hétfő és péntek szünnap