Győr+
2015.11.15. 11:22

Húsom Húsbolt

Szezonális termékekkel bővítette kínálatát a Vásárcsarnok emeleti galériáján található Húsom Húsbolt – hívja fel a figyelmet Lőrincz László, a vállalkozás tulajdonosa.

A hagyományos sertés- és marhahúsok, valamint füstölt áru mellett immár kaphatóak a disznóvágáshoz köthető finomságok. Kérhetünk sütőkolbászt, ugyanakkor a véres és májas hurka is elérhető. A hurka gyorsan és egyszerűen elkészíthető: kevéske vizet tartalmazó tepsiben mindkét oldalát öt percig ajánlott sütni, és már tálalható is a hagyományosan magyar ételspecialitás. A jellegzetes téli ennivalók másik képviselője a kocsonya, amelyhez pörzsölt formában például sertésfejet, körmöt, bőrkét, fület, valamint első és hátsó csülköt is vásárolhatunk. Népszerűek ilyenkor a töltött sertéshúsok, elkészítésükkel kellemes ízvilágot teremthetünk a húsételek terén. Tartalmas vacsora lehet a házi füstölt disznósajt és a kenőmájas. A Húsom Húsboltban a sertésbelsőségek teljes palettája szerepel a kínálatban. A főzéshez szükséges további alapanyagokat, többek között a zöldségeket ugyancsak megvásárolhatjuk a Vásárcsarnokban.

 

Piaci kosár:

Véres és májas hurka 1070 Ft/kg

Sütőkolbász 1690 Ft/kg

Kocsonyahús 700 Ft/kg-tól

Füstölt házi disznósajt 1970 Ft/kg

Töltött sertéshúsok 1400 Ft/kg

Csont nélküli füstölt csülök 1560 Ft/kg