Hosszabbított az Audi

Győr+
2014.04.25. 13:06

Az Audi Hungaria tovább folytatja partneri együttműködését a Győri ETO FC-vel, a felek újabb három évvel toldották meg a 2011 óta futó támogatói szerződést.

A középpontban az utánpótlás-nevelés támogatása áll, az erről szóló megállapodást Axel Schifferer, a vállalat pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója és Tarsoly Csaba, a futballklub elnöke írta alá.

 

 

 

“Az Audi nagyszerű csapatokat támogat világszerte, örülök, hogy a Győri ETO FC is ebbe a körbe tartozik. Az elmúlt évben felejthetetlen sikereket értünk el közösen, hiszen harminc év után bajnoki címet ünnepelhettünk, és idén is szoros a versenyfutás az első helyért. Az utánpótlás támogatása rendkívül fontos számunkra, bízunk benne, hogy Győrből kerül majd ki a következő Puskás, Messi vagy Lahm” – mondta Axel Schifferer.

 

“Köszönjük a bizalmat és az ezzel járó pénzügyi támogatást, ami további lendületet ad számunkra. Örülök, hogy ez előző három évet úgy ítélte meg az Audi Hungaria, hogy az együttműködés érdemes a folytatásra. Ez fontos elismerése a klubunknak, erős motivációt jelent a bajnokcsapatnak és az utánpótlásunknak egyaránt.

 

A fiatalok számára megrendezett Audi-kupa a kontinens egyik meghatározó tornájává nőtte ki magát, ami nagy lehetőség a nálunk sportoló négyszáz fiatalnak” – fogalmazott Tarsoly Csaba.

 

 

 

Lakner Gábor

Fotó: O. Jakócs Péter