Győr+
2011.09.09. 14:44

Hétfőn kezdődik a Jedlik Ányos utca teljes körű felújítása

A Jedlik Ányos utca felújítási munkáit a Széchenyi tér és Dr. Kovács Pál utca közötti szakasszal kezdi a kivitelező Magyar Aszfalt Kft.: elsőként a meglévő burkolat bontására kerül sor a fenti szakaszon úgy, hogy az úttest középső sávját érintik.

Ekkor az épületek melletti kb. 1,5 méteres sáv még érintetlen marad, ott tudnak közlekedni a gyalogosok, megközelíteni az ingatlanokat. A középső sáv alapozása után lesz elbontva az épületek előtti 1,5 méteres sáv. Az építés ideje alatt a kerékpáros forgalmat ideiglenes kitiltják a munkaterületről. Aki kéri, kaphat ideiglenes behajtási engedélyt, illetve beléptetőkártyát díjmentesen a Király utca felől, illetve a Dr. Kovács Pál utcában ideiglenesen el lesz bontva a Tejfölös köznél lévő oszlopos zárás. Az engedélyeket az Útkezelő Szervezetnél lehet igényelni.

A kivitelezés november végéig tart, a munkálatok alatt a lakók, üzlettulajdonosok, vásárlók megértését és türelmét kérjük- tájékoztatta lapunkat Máthé-Tóth Péter, az Útkezelő Szervezet műszaki vezetője.