Győr+
2011.07.22. 13:00

Hazai debütálás az Újpest ellen

A Győri ETO FC szombat este 8 órakor az Újpest együttesét fogadja a szezon első hazai bajnokiján. Csertői Aurél a három pont begyűjtésére készül.

– A Budapest Honvéd múlt heti legyőzése akkor számít majd igazán értékesnek, ha szombaton hazai pályán az Újpest ellen is megszerezzük a három pontot – fogalmazott Csertői Aurél, az ETO vezetőedzője. – Az Újpest fiatal, tehetséges játékosokból álló, de éppen ezért rutintalan együttes. A Pápa ellen a Megyeri úton elszenvedett vereségük nem téveszt meg bennünket, küzdelmes mérkőzésre és természetesen győri sikerre számítok.
A vezetőedző elmondta, nem változtat a múlt heti kezdőcsapaton, így az ETO a következő összeállításban fut ki a pályára: Stevanovic – Takács, Djordjevic, Fehér, Völgyi – Trajkovic, Pilibaitis, Ji-Paraná – Koltai, Simon, Dudás. A kispadon Molnár, Babic, Stanisic, Kiss, Windecker, Dinjar és Aleksidze foglal helyet.
Szombaton köszöntik Szasa Sztevanovicot, aki a Honvéd ellen 200. NB I-es találkozóján szerepelt zöld-fehérben, valamint Simon Andrást, az U20-as világbajnoki bronzérmes csatár pedig a klub történetének 500. NB I-es játékosa. A kezdőrúgást Herczeg Miklós végzi el, aki az ETO-ból és az Újpestből is volt válogatott. A hazai nyitányon debütál a családi szektor, ahol különboző programokkal is gondoskodnak a gyermekekről, például animátorok foglalkoznak velük a kilencven perc alatt.