Győr+
2011.07.29. 20:50

Háromból három

A Győri ETO FC 1-0-ra győzött a Haladás ellen, így továbbra is őrzi hibátlan mérlegét.

Remekül kezdett az ETO, hiszen Ji-Paraná átadása után Dudás már a negyedik percben eredményes volt. A gólszerző pár perc múlva megsérült, így le kellett cserélni. Az ETO támadásban maradt, Dinjar sistergős löketét Rózsa védte bravúrral, majd Koltai ziccerben lőtt a vendégkapusba. A félidő második részében aztán már nem forogtak veszélyben a kapuk.

Térfélcsere után ismét megélénkült a játék, a Simon sérülése miatt pályára lépő Aleksidze új lendületet vitt a győri támadásokba, de a Haladás is mindent megtett az egyenlítésért. A 64. percben emberelőnybe került az ETO, Iszlai begyűjtötte második sárga lapját, így mehetett zuhanyozni. A kiállítás azonban mintha a hazaiakat zavarta volna meg, akik a hátralévő szűk félórában nem tudták kihasználni az emberelőnyt.

Az ETO ezúttal nem játszott olyan jól, mint egy hete az Újpest ellen, de a három pont ezúttal is a győrieké lett. Három forduló után továbbra is százszázalékos a zöld-fehér csapat.

Győri ETO FC-Haladás 1-0 (1-0)

ETO: Stevanovic – Takács, Djordjevic, Fehér, Völgyi – Trajkovic, Pilibaitis, Ji-Paraná (Kiss M., 75) – Koltai, Simon (Aleksidze, 54), Dudás (Dinjar, 13). Vezetőedző: Csertői Aurél.

Haladás: Rózsa – Schimmer (Kovács I., 46), Guzmics, Korolovszky, Tóth P. – Nagy I G., Iszlai, Molnár B. (Búrány, 31), Sluka (Irhás, 78) – Kenesei, Halmosi. Vezetőező: Aczél Zoltán.

Gólszerző: Dudás (4. perc)